Gewichtig………………..

Datum: 12 October , 2017
Geschreven door: Ria

We willen er niet aan, maar de herfst is al bijna weer begonnen, de vakanties zijn voorbij en de kinderen weer naar school. Het normale leven begint weer. We pakken het ritme weer op. Veel mensen zijn na een heerlijke vakantie toch wel wat gegroeid, de kleren zitten wat strakker. Voor velen is dit een seintje dat er wat moet gebeuren om je weer fit te voelen en lekker in je vel te zitten

Voor wie snel wil afvallen: Crashdiëten zijn in de mode. Shakes, repen etc., Je valt er heel snel mee af. Maar heel vaak vliegen de kilo´s er daarna weer aan, sommige mensen worden  zelfs zwaarder dan daarvoor. Dat komt omdat niet wordt aangeleerd wat een goede lifestyle is, nl. gezonde voeding en beweging. Je valt wat minder snel af, maar je kilo´s blijven er ook af.  Het leuke is dat je meer mag eten dan je denkt. Zo kun je het makkelijk volhouden.  Als je wilt kan ik je ondersteunen en begeleiden naar een gezond gewicht d.m.v. gezonde voeding en beweging. 

Samen kunnen we kijken naar een lifestyle die bij jou past. Zet de stap nu en maak een vrijblijvende afspraak zodat je weet wat ik voor je kan betekenen.
Ik ben aangesloten bij de BGN (Beroepsgroep Gewichtsconsulenten), vaak krijg je een groot gedeelte van de consulten vergoedt bij de zorgverzekeraar.

Samen lukt het jou!!!